Nyheter

Pimpla i en kall vinter

Det var kallt i några dagar, och nu undrar alla var vintern tagit vägen? Om man inte är sugen på att pimpla och att det ska bli kallare så gäller det att njuta, för kylan kommer och den kommer med en rekordkyla. 

Inget är väl så populärt att pra6719322-pimplata om i Sverige som vädret? Och just nu när det råder ett otroligt galet klimat då det är varmare nu i december än vad det var i midsommar i fjol börjar man tro att vintern aldrig kommer att komma. Läser man i en artikel från svt så kan man läsa om att det är mer vanligt än vi tror att det är blandat regn och snöbrist i december och det har det varit de senaste tio åren. För alla som inte har något emot de milda vinterdagarna får se till att krama om dem hårt och njuta. Detta då de tyvärr inte kommer att hålla i sig och att det sedan kommer att vända och då kommer det att vända rejält. Detta skriver Dalademokraten och hänvisar till den amerikanska väderlekstjänsten Accweather som spår en bitande vinter vi gäller iakttar inne framför en öppen brasa.

66 dagar av snö

Vad vädersajten spår är att det kommer snöa och att det kommer att snöa rejält. London och Paris klarar sig bra med endast snö under några dagar, men om man bor i Stockholm gäller det att förbereda sig med mössa, vantar och snöskor. Detta då det kommer att snöa i ungefär 66 dagar, vilket är mer än två månader och med det en tuff vinter. Då gäller det att man  älskar snöaktiviteter och vinterlivet. Perfekt för att pimpla, så ladda upp med produkter från Vicorinox, bra sällskap och bra tankesätt.